Verzameld op hoogte, deze berghoning uit Frankrijk is een 100% natuurlijk product. Het onderscheidt zich door zijn fruitige smaak en delicate karamelachtige tonen. Het is ideaal in zuivelproducten.
Biologische landbouw
Ideaal voor de gezondheid
Franse oogst
Pot van 250g netto
Ingrediënten: 100% biologische berghoning
Gebruikstips: Een theelepel per dag, bij voorkeur 's ochtends
SKU: Miel-eteCategorieën: bijenkorf, biologische lijn
Deugden en voordelen:
100% natuurlijk
Respect voor het milieu
Verzameld in Frankrijk
Koud geëxtraheerd
Een subtiele mix van aroma's van tijm, rozemarijn, heide, dennen en wilde bloemen uit de Provence heeft deze bruine honing een redelijk uitgesproken smaak van "ondergroei" en dennenhout (I.G.P.) gegeven.
Deze knop staat bekend om het tonifiëren van het cardiovasculaire systeem, het verminderen van overtollig cholesterol en urinezuur, het stimuleren van de schildklier en het verbeteren van de cerebrale circulatie.
Biologische, verse knoppenextract (niet ingevroren)
Inweking op de pluklocaties (Oorsprong Frankrijk)
Met de hand gedynamiseerd
Glazen fles van 50 ml
Onze cuvée Noémie is de som van onze passie en ons werk. Keuze van percelen met een laag rendement, vinificatie in eikenhouten vaten voor de witte wijn, rijping in eikenhouten vaten voor de rode wijn. Cuvée van hoge expressie met een rijke en aanhoudende karakter die zijn plaats zal vinden aan een gastronomische tafel.
De Lavendel & CBD Honing van Pharma Care CBD is een nectar van bloemige tonen en subtiele zoete aroma's.
Hij heeft een romige textuur en een delicaat zoete smaak.
Verzameld in de Provence, is hij verrijkt met CBD (CBDdiol), voor een ontspannend en kalmerend effect.
Hij wordt geproduceerd en verpakt in Frankrijk.
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, bij voorkeur met vruchten van oorsprong.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven, zoals de traditie vereist.
DLUO*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Gecertificeerde AB confiture
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels
VINIFICATIE
De Pinot Noir is een vroegrijpe druivensoort die aan het begin van de oogst wordt geoogst.
In de kelder ondergaan de ontsteelde druiven een warme voor-fermentatieve maceratie die de extractie van kleur bevordert, gevolgd door een gecontroleerde fermentatie bij lage temperatuur (tussen 18 en 24°C) om de frisheid van de primaire en secundaire aroma's te behouden.
De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt voordat ze in flessen worden gedaan.
PROEVERIJ
Een frisse en elegante Pinot Noir met aroma's van frambozen en kersen.
In de mond onthult hij zachte en discrete tannines. Hij is de ideale metgezel voor uw picknick, een kalfslapje Milanese, gevogelte of een kersen-chocoladecake.
Ideaal geserveerd op 12°C-14°C